Вибираємо жіночу спідницю

Жіноча спідниця — це незамінний елемент жіночого гардеробу. Одягаючи його, представниці прекрасної статі перетворюються в центр чоловічої уваги, стаючи справжнім еталоном ніжності, елегантності і краси. Справедливості заради варто відзначити, що далеко не всі жіночі спідниці здатні справити на оточуючих необхідний ефект. Часом цей предмет одягу не тільки не прикрашає, але і повністю руйнує привабливість дівчини. Такі курйози відбуваються через те, що деякі жінки не вміють підбирати спідниці, відповідні їх типу фігури. Подібним чином вони виставляють на показ всі свої недоліки, відволікаючи увагу від численних достоїнств. На щастя, навчитися мистецтву правильного вибору жіночих спідниць зовсім не складно. Зробити це читачкам допоможе наша стаття.

А перед тим хочемо сказати, що дуже великий вибір жіночих спідниць оптом представлений в магазині Modnicy. Тут кожен вид спідниці представлений одразу на моделі, що допоможе вам краще зрозуміти, який саме фасон найкраще підійде саме вашому типу фігури. Ціни на товар об’єктивні і доступні для кожного.

(рус. А перед тем хотим сказать, что очень красивые и элегантные женские юбки оптом Украина в Modnicy, выбор здесь очень большой. Здесь каждый вид юбки представлен сразу на модели, что поможет вам лучше понять, какой именно фасон лучше всего подойдет именно вашему типу фигуры. Цены на товар объективные и доступны для каждого.)

Дівчатам з типом фігури «груша» (широкі стегна і вузькі плечі) варто звернути свою увагу на спідниці-трапеції. Візуально звузити проблемну зону дозволить плісировка, що починається від стегна. Правильно скорегувати фігуру можна і за допомогою таких фасонів спідниць, як асиметричне годе, чарльстон і кльош (з низькою посадкою). Даному типу фігури також рекомендуються всілякі розрізи і вертикальні смужки. До числа невідповідних фасонів відноситься спідниця «тюльпан» і кльош з високою посадкою. Також не рекомендується носити моделі з широким поясом.

Тим, хто володіє фігурою «перевернутий трикутник» (широкі плечі, щільні руки і вузькі стегна), рекомендується носити спідниці, багаті рюшами, кишенями та іншими декоративними деталями. Вони дозволять візуально врівноважити силует. Такого ж ефекту можна досягти за допомогою пишних спідниць-кльош, «тюльпан», «балон», а також вязаних спідниць (велика в’язка) і спідниць із завищеною талією.

Наступний тип фігури — яблуко. Для нього характерні стрункі ноги, тонкі руки і округлий живіт. Жінкам з такою статурою варто носити повністю однотонні спідниці або ж моделі з дрібним віртуальним орнаментом. Рекомендовані фасони — «дзвін», «балон», або класичний по довжині «олівець». Приховати жирові відкладення в області живота допоможуть також злегка розкльошені спідниці довжиною до колін.

Фігура прямокутник характерна для досить струнких дівчат. Вона відрізняється відсутністю чітко вираженої талії. Нівелювати цей невеликий недолік допоможуть спідниці із заниженою талією, розкльошені донизу, на запах, з драпіровками і з широким поясом. Також ці моделі буяють декором і прикрашені яскравим малюнком. Носити занадто вузькі або довгі мішковидні спідниці дівчатам з фігурою прямокутник не рекомендується.

Оценить статью
Добавить комментарий