Жертви краси: як українки страждають від рук псевдокосметологів

Послуги косметологічних ін’єкцій є прибутковим бізнесом у всьому світі, адже ми живемо в 21-му столітті, коли боротьба за вічну молодість триває. Звісно, що не кожна жінка може дозволити собі витратити 400$ (12 000 гривень) на контурну пластику, і цією послугою користуються не всі. Розумна жінка, звертаючись до послуг салонів краси, косметологів чи клінік, повинна перевіряти компетентність майстра, його ліцензій та дипломів, сертифікатів на препарати і тд.. В нашу редакцію надходить багато різних історій про невдачні ін’єкції, одна з яких сталась у столиці України. Це приклад, як не треба шукати косметолога, таких прикладів насправді багато, але майже ніколи не піддається висвітленню.

Вже не одна киянка розповіла нам, як прийшла до спеціаліста на контурну пластику і отримала не професійні послуги з тяжкими наслідками на обличчі. Часто в салонах краси не видають чеки, не дотримують температурного режиму зберігання тих, чи інших препаратів, а клієнт не може нічого довести і залишається сам на сам з великою проблемою. Наша редакція вирішила боротися з такими «майстрами» та виказувати їх прізвища й де вони працюють.

Отже — «лікар-косметолог», Лисецька Ірина Володимирівна, з першого погляду складає про себе хороше враження, але насправді має постраждалих клієнтів, з яскраво вираженою алергічною реакцією після процедури. Одній з жертв Ірини призначили лікування, після її процедур, що тривало 12 днів. Жінка отримала:

  1. Проблеми зі здоров’ям.
  2. Мінус 12 000 гривень.
  3. Психологічний стрес.

Місце надання косметологічних послуг Ірини Володимирівни називається «МАК» і знаходиться за адресою, вул. Кахі Бундукідзе, 2. Наша редакція провела розслідування і виявила, що подібні негативні відгуки про дану особу, про її компетенцію як «лікаря» вже є, що вона працює без ліцензії і продає послуги ін’єкцій підроблених препаратів, які дають подібні ускладнення пацієнтам.

Якщо хтось з читачок потрапив в схожу ситуацію з Лисецькою І. В., пишіть нам. І завжди запитуйте перед процедурою про наявності ліцензії, диплому та сертифікатів на препарати. Ось така реальність, шановні україночки. Щоб не потрапити в схожу неприємну ситуацію, наша редакція, на прикладі реальної історії, наполегливо рекомендує лише після того, як ви точно переконались у професіоналізмі косметолога, звертатися до нього за тією, чи іншою послугою. А таким «бізнесменам» — не ганьбити рідну неньку й прикрити свою «лавочку», тим паче — під час страшної війни.

А ось і інстаграм «лавочки» краси: два вже заблоковані через скарги, але є новий, через який вона продовжує свою шкідливу діяльність:

Оценить статью
Добавить комментарий