Публікація в Web of Science (WoS) — переваги та особливості

Web of Science (з 2014 року, раніше – ISI Web of Knowledge) – пошукова платформа, що поєднує реферативні бази даних публікацій у наукових журналах, у тому числі бази, що враховують взаємне цитування публікацій, що формуються компанією Thomson Reuters. Охоплює матеріали з природничих, технічних, суспільних, гуманітарних наук та мистецтва. Платформа має вбудовані можливості пошуку, аналізу та управління бібліографічною інформацією. Web of Science містить:

  • понад 12 000 журналів,
  • 55 мільйонів записів та наукових публікацій,
  • понад 800 мільйонів посилань пристатейної бібліографії,
  • дані про публікації та цитування за більш ніж 110 років.

Публікація в Web of Science (WoS)

ЩО ДАЄ ПУБЛІКАЦІЯ У WEB OF SCIENCE?

Замовити публікації WoS ви можете тут https://soer-publ.com.ua/uk/publikatsiyi-web-of-science/, в компанії «SOER publishing». Розміщення у цьому ресурсі результатів досліджень свідчить про входження автора у коло провідних представників світу науки. Ретельний відбір виключає появу у виданнях матеріалу, що не має наукової цінності. З урахуванням того, що не всі видання ВАК та РІНЦ висувають такі суворі вимоги до рівня статей, деякі організації рекомендують дослідникам публікуватися саме у WoS.

Публікації Web of Science актуальні при пред’явленні списку праць до дисертаційних рад, при поданні документів на заміщення посад у вузах, отримання балів при формуванні рейтингу викладачів. Також береться до уваги цитованість представлених у WoS праць: чим вона вища, тим відоміший та авторитетніший вчений.

ОСОБЛИВОСТІ ПУБЛІКАЦІЇ У ЖУРНАЛІ WEB OF SCIENCE

Якщо людина ніколи не мала досвіду співпраці з виданнями, індексованими в міжнародних базах, самостійно досягти бажаного результату дуже складно. Необхідно добре орієнтуватись у закордонних наукових журналах, щоб підібрати видання, спрямованість якого відповідає потрібній тематиці.

Усі матеріали мають бути оформлені відповідно до редакційних правил обраного журналу. Для допуску до публікації, як правило, потрібні дві рецензії незалежних фахівців у цій галузі. Стаття цілком може бути відхилена, а зусилля на її підготовку будуть марні.

НАУКОВИЙ АНАЛІЗ СТАТТІ

Перед укладанням договору стаття проходить два етапи оцінки. На етапі попереднього розгляду здійснюється перевірка на відповідність базовим вимогам та оцінюються потенційні можливості подальшої роботи зі статтею. У разі успішного проходження цього етапу стаття надсилається зовнішньому незалежному експерту (процедура одинарного сліпого рецензування).

За результатами наукового аналізу надається бланк рецензії з позначенням рекомендацій щодо опрацювання, доведення статті до відповідних вимог міжнародних публікацій.

ЯК ОПУБЛІКУВАТИ СТАТТЮ У WEB OF SCIENCE?

Оптимальним виходом стане звернення до професіоналів «SOER publishing», які розуміють принципи видавничої діяльності на міжнародному рівні. Спеціалісти допоможуть опублікувати статтю у Web of Science на прийнятних для авторів умовах. Фахівці роблять наукове доопрацювання статей,  грамотно перекладаючи англійською мовою, підбирають журнал, в якому вони можуть бути опубліковані, перевіряють його індексацію у WoS. Видавництво гарантує якісну роботу. Отримати консультацію щодо публікації в журналах Web of Science прямо зараз ви можете по т: +380677675620.

Оценить статью
Добавить комментарий