Як вибрати ідеальний конструктор Лего для дитини?

Lego – універсальні іграшки для дітей різного віку з величезним потенціалом! Можна багато розповідати про історію та популярність бренду, але точно одне: конструктори Лего популярні у всьому світі. Маленькі цеглинки визнані психологами як унікальний розвиваючий елемент, що допомагає ставати спритнішим, розумнішим і кмітливішим. Створення різних речей зі стандартних наборів  – потужний поштовх не тільки до розвитку дитячої творчості, але й до інтелекту, мови, дрібної моторики, посидючості та кмітливості. Це дуже важливо, особливо для хлопчиків, непосидючих та гіперактивних, яким обов’язково сподобається конструктор LEGO Бій за червонокамінь від інтернет-магазину Makaka.ua. Makaka.ua Конструктор LEGO Бій за червонокамінь

Який набір Лего вибрати на подарунок?

У каталозі Makaka.ua представлені набори різної складності для дітей будь-яких інтересів та віку, починаючи від 1 року. Оригінальні вироби прослужать стільки, скільки вам необхідно: навіть інтенсивні ігри не здатні пошкодити будівельні елементи. Виробник Лего не стоїть на місці: щороку випускаються нові серії іграшок тематичного чи загального спрямування (для дівчаток, хлопців, універсальних). У річному асортименті бренду – близько 300 найменувань!

Інтернет-магазин Makaka.ua пропонує величезний асортимент якісних, сертифікованих іграшок за низькими цінами та з оперативною доставкою. Замовляйте оригінальні конструктори LEGO на сайті https://makaka.ua/. В інтернет-магазині ви зможете купити конструктор ЛЕГО, вибравши відповідний набір за віком. Допомогти в цьому можуть онлайн-консультанти, які завжди готові дати грамотну пораду.

На які колекції варто звернути увагу?

  • Діти 1-2 років
    • У цьому віці дитині буде цікава серія DUPLO із великими елементами. Його відразу ж залучать яскраві кольори та різноманітність деталей.
  • Діти 3-5 років
    • Для цього віку виробник пропонує більше різноманітних конструкторів зі складнішим сюжетом. Хлопчику можна купити машинки чи техніку із серії City, Classic. Дівчаткам припадуть до смаку набори з колекції Friends, за мотивами мультфільмів Діснея.
  • Діти 6-8 років
    • У цій категорії вибір LEGO величезний. У колекціях City, Friends, Disney з’являється все більше дрібних деталей та цікавих персонажів. Також у цьому віці можна запропонувати дитині серію Creator, Mario, Trolls, Harry Potter або супергероїв Marvel. З 6 років хлопчикам та дівчаткам варто купити великі набори DOTs на 1000+ тайлів різних кольорів та форм. З їхньою допомогою діти зможуть створювати незвичайні візерунки та вироби, розвиваючи уяву та дрібну моторику.
  • Діти 9+ років
    • Вже підрослим хлопцям можна купити складніші та просунутіші конструктори із серії Creator, Technic, Friends, Star Wars, NINJAGO. Радимо звернути увагу на конструктор LEGO Набір для крафтингу — великий набір світу Minecraft на 518 деталей.

Попри величезну різноманітність колекцій, їх всіх поєднує одне: висока якість деталей та безперечна користь для розвитку дитини! Купуйте конструктори LEGO в Makaka.ua. Інтернет-магазин пропонує зручні умови покупки:

  1. Великий вибір дитячих товарів.
  2. Оперативну доставку замовлень.
  3. Спеціальну бонусну програму.

Якщо у вас є питання щодо наявності іграшок або цін, звертайтесь до консультанта +38(067) 245-97-76.

Оценить статью
Добавить комментарий